15 weken programma

Persoonlijke coaching met maatwerk

Fit het Zelf is een programma van 15 weken om fitter te worden, met persoonlijke coaching. Zowel op het gebied van beweging als van voeding wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Je krijgt inzicht in je huidige beweeg- en eetpatroon en wordt gecoacht bij het in de praktijk brengen van je gezondere gewoontes. Zo pak je zelf de regie over je leefstijl.

Individeel, Duo of voor bedrijven

Fit het Zelf – Duo

Fit het Zelf – Duo is een programma van 15 weken, speciaal voor iedereen die het prettig vindt om samen met een bekende te werken aan zijn/haar fitheid. Samen met een vriendin(in), partner of familielid word je persoonlijk gecoacht. Meedoen als duo betekent ook elkaar motiveren en inspireren. Reflectie geven en krijgen maakt dat je bewuster wordt van wat je ziet en voelt. Door iemand iets te leren, word je er zelf ook beter in.

Fit het Zelf voor bedrijven

Het Fit het Zelf-programma wordt ook door groepen medewerkers tegelijk gevolgd om zo samen te werken aan ieders fysieke en mentale fitheid. Neem contact op voor meer informatie en een offerte.

Een fitte en onafhankelijke toekomst

Je kiest voor een fitte toekomst, zonder blijvende afhankelijkheid van een (dure) sportschool, personal trainer of diëtist. Zodat je nu èn later de dingen kunt doen, die je wilt doen.

1) Gezond bewegen

Edwin leert je hoe je thuis of buiten op een verantwoorde manier kunt trainen, met aandacht voor conditie, kracht en balans. Je traint op je eigen fitheidsniveau, dat je vervolgens in je eigen tempo opbouwt. Inclusief praktische en haalbare tips voor meer dagelijkse beweging, passend in je drukke leven.

Meer informatie:

2) Gezonde voeding

Om fit te worden en te blijven, is goede voeding essentieel. Je krijgt zicht op de achterliggende oorzaken van je ongezondere gewoontes. Daarnaast krijg je veel kennis over een gezond eetpatroon tijdens de consulten van Esther. Zo kun je met behulp van coaching je voeding stap voor stap gezonder maken. Om in de praktijk gezonde keuzes te blijven maken, is het belangrijk dat je geen ingewikkelde maaltijden en tussendoortjes hoeft te maken. En dat je kunt blijven genieten van het allerlekkerste.

Meer informatie:

Het programma

 • Week 1: kennismaking (30 min., gratis en vrijblijvend)
 • Week 2: intake beweging (60 min.) en intake voeding (60 min.)
 • Week 3: beweegplan of voedingsplan bespreken (60 min.)
 • Week 4: beweegplan of voedingsplan bespreken (60 min.)
 • Week 5 t/m 14: 5 beweegconsulten en 5 voedingsconsulten (45 min., om de week)
 • Week 15: afsluiting beweging en voeding (45 min.)

Tijden in overleg

Kennismakingsgesprek, voedingsconsulten & gezamenlijke afsluiting:

 • Overdag: 5 dagen in de week 08:45-14:00 (Praktijkruimte Gewichsconsulent Leidsche Rijn)
 • ‘s Avonds: dinsdag t/m vrijdag 20:00-22:00 (Praktijkruimte Gewichtsconsulent Leidsche Rijn)

Beweegconsulten:

 • Overdag: 4 dagen in de week 08:00-16:00 en woensdag 10:30-16:00 (sportruimte Training te velde)
 • ‘s Avonds: dinsdag en vrijdag 20:00-22:00. Voor de beweegconsulten op dinsdag- en vrijdagavond geldt een toeslag van €42 per sessie

Fit worden en blijven kun je zelf!

Leer je hoe je jezelf fit kunt maken – en kunt blijven. Door middel van de kennis en no-nonsense aanpak van twee professionals met passie voor hun vak. Leer gezond eten èn gezond bewegen op een manier die goed bij jou past.

Klantervaringen

Edwin geeft een fijne afwisselende en persoonlijke training. Groepen zijn niet te groot en gezellig. Iedere week een nieuwe uitdaging.

Wil je gratis kennismaken of heb je een vraag?

06 – 4592 5991 (Esther)
06 – 1133 3719 (Edwin)

  Stel direct je vraag gratis en vrijblijvend via de telefoon, email of het contactformulier. We beantwoorden je vraag graag, je zit nergens aan vast.

  Begin vandaag, maak een gratis afspraak