Fitness

Fitness het Zelf!

Leer je eigen fitness op peil houden voor een vitaal en actief leven, nu èn later!

Heb jij een actief leven, waar je volop van wilt genieten? Vind je het belangrijk om energiek en onafhankelijk te zijn? En wil je ook in de toekomst actief en zelfstandig blijven, zodat je kunt blijven doen wat je wil doen? Kies er dan voor om zelf de regie te pakken over je voeding en beweging. Met de juiste kennis en persoonlijke training, ontwikkel je nieuwe gewoontes die bij jou passen en je dus goed kunt volhouden. Zo word en blijf je energiek, onafhankelijk van anderen.

Bij Fit het Zelf in Leidsche Rijn-Utrecht leer je hoe je jezelf fit kunt maken – en kunt blijven. Door middel van de kennis en no-nonsense aanpak van twee professionele personal trainers met passie voor hun vak.

Leer gezond eten èn gezond bewegen op een manier die goed bij jou past. Zo kun je optimaal genieten van je actieve leven en dat nog vele jaren blijven doen. Onafhankelijk van wie dan ook.

Doe het zelf Fitness – Jouw coaches

Personal Trainer Edwin
Edwin te Velde | Training te velde

“Mijn ambitie is om mensen in beweging te krijgen. Door te werken aan de dingen waar je echt wat aan hebt: je kracht en je conditie. Vrijwel elke avond kun je me met een groep aantreffen in de buurt van het Castellum of op de voetbalvelden van UVV of Desto. Mijn trainingen zijn afwisselend en soms behoorlijk ludiek. Dat is leuk en effectief. Om blessurevrij en fit te blijven kun je namelijk het beste gevarieerdtrainen. En dat hoeft echt niet altijd fanatiek te zijn of super ingewikkeld. ‘Trainen’ is eigenlijk een verkeerd woord. Het gaat erom dat bewegen een vanzelfsprekend onderdeel wordt van je dagelijkse leven.”

Edwin’s visie op gezond bewegen »


Personal Trainer Esther
Esther van Veen | Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

“Sinds 2015 ben ik gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Als Gewichtsconsulent Leidsche Rijn coach ik mensen bij het afvallen, met gewoon gezond èn lekker eten. Ik heb daar ervaren hoe blij mensen worden als ze de regie pakken over hun eetgedrag en van mij leren hoe ze meer kunnen genieten van hun eten. En ik hoor steeds weer dat mensen zich fitter voelen, als ze kiezen voor meer gezonde voeding. Ik vind het enorm leuk om praktische en duidelijke kennis over te brengen en mensen te coachen naar een nieuw eetpatroon, dat ze goed vol kunnen houden.”

Esther’s visie op gezonde voeding »


Fitness – Fit het zelf!

Klantervaringen

Edwin geeft een fijne afwisselende en persoonlijke training. Groepen zijn niet te groot en gezellig. Iedere week een nieuwe uitdaging.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

06 – 4592 5991 (Esther)
06 – 1133 3719 (Edwin)

    Stel direct je vraag gratis en vrijblijvend via de telefoon, email of het contactformulier. We beantwoorden je vraag graag, je zit nergens aan vast.

    Begin vandaag, maak een gratis afspraak